Viborg-talent signer med OB

Lucas Jensen

Viborg-talentet Lucas Jensen har signet en fireårig kontrakt med OB gældende fra sommer af.

19-årige Lucas Jensen fik i efteråret sit gennembrud i Superligaen for Viborg. 16 kampe og et enkelt mål blev det til for den energiske kantspiller.

Til sommer har stortalentet kontraktudløb i Viborg, og da parterne ikke har kunnet blive enige om en ny aftale, har Lucas Jensen i stedet valgt at skrive en fireårig kontrakt med Viborg’s Superliga-rivaler OB.

– Lucas er et stort talent, som vi glæder os til at se i den stribede trøje. Hans foretrukne position er på højrekanten, men han har også spillet både centralt og på venstrekanten. Han har en god kombination af fysisk styrke og hurtighed, og det gør ham til en gennembrudsstærk spiller med mange offensive kvaliteter, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Lucas Jensen har spillet 16 U-landskampe for Danmark.

In this article