Ajax-træner: Marginaler skiller Fischer og Bojan

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

Ajax Amsterdams træner Frank de Boer har mange klassespillere at råde over. Ifølge ham selv, har han så mange klassespillere, at det kan blive et problem. Han ved simpelthen ikke hvem han skal skrive på holdkortet.

Med danske briller på, burde Viktor Fischer starte alle kampe for Ajax Amsterdam, men ifølge Ajax-træner Frank de Boer, er den 19-årige dansker og spanieren Bojan Krkic lige gode. Det kommer derfor an på form, hvem der skal starte inde.

– Der er ikke meget, der skiller Viktor Fischer og Bojan. Det kan skifte fra uge til uge, hvem jeg vælger, siger de Boer ifølge klubbens egen hjemmeside.

– Viktor har været blandt de største skuffelser i denne sæson i den hollandske liga. Der var store forventninger til ham efter hans fremragende sæson sidste år, men han har slet ikke fundet rytmen, udtalte De Telegraaf-journalisten Mike de Vreer tidligere på måneden til bt.dk, og den holdning kan muligvis være delt af Frank de Boer. Bojan Krkic er i hvert fald startet inde de to sidste kampe, mens Fischer har siddet på bænken.

19-årige Viktor Fischer har scoret tre mål i 22 kampe i Æresdivisionen, mens 23-årige Bojan Krkic, der er udlånt fra FC Barcelona, har scoret to gange i 15 kampe.

In this article