Avis: Patrick Olsen til Norge

Patrick Olsen

Patrick Olsen er tæt på en lejeaftale med de norske mestre, Strømgodset. Det skriver avisen Drammens Tidende.

Inter-talentet Patrick Olsen har i januar været på udkig efter en klub, der var interesseret i at give ham noget spilletid på et lejeophold. Et skifte til Panathinaikos var nært forestående, men da grækerne ikke kunne garantere den unge dansker spilletid, blev skiftet alligevel ikke til noget.

Nu er transfervinduet lukket de fleste steder i Europa, men ikke i Norge. Her er sidste sæsons mestre, Strømgodset, ifølge avisen Drammens Tidende tæt på at være enige med Inter om et lejemål for 19-årige Olsen.

Ifølge avisen skal Patrick Olsen spille året ud i Strømgodset, der udover lejeaftalen også ønsker en købsoption indskrevet i aftalen.

In this article