Cornelius. De ved ikke hvad jeg kan

Det blev til en massiv kikser for Andreas Cornelius i Cardiff, og i transfervinduet røg “Corner” tilbage til FC København. Cornelius mener ikke at Cardiff ved hvad de går glip af.

Det blev et frustrerende halvår for Andreas Cornelius efter at den høje angriber i sommers blev købt af den walisiske klub Cardiff FC. 70 millioner var transfersummen for ham, og især den famøse ejer Vincent Tan har offentligt fortalt om at han mente at Cornelius var et direkte flopindkøb.

Mange eksperter har derimod været efter Malky Mackay, og mente at det var hans skyld, da han åbenlyst købte en spiller ind, som ikke passede til systemet.

Og det endte derfor med at Cornelius røg tilbage til FCK. 28 millioner for københavneren, og dermed det største beløb en dansk klub nogensinde har betalt for en spiller.

Det startede også godt for Cornelius, da han i den træningskamp lavede et hattrick, og han fortæller også at han mener at Cardiff slet ikke vidste hvad han kunne gøre.

-“Jeg kan godt forstå, de solgte mig videre, hvis de tænkte, at ‘ham der bliver ikke til en skid’, men så skulle de vel ikke have købt mig i første omgang. Jeg tror ikke, de ved, hvad de går glip af”, fortælller Andreas Cornelius.

Cornelius blev topscorer i Superligaen i sidste sæson.

In this article