FCK-talent klar til Barca-kamp

FC. Københavns U19-hold møder om blot 11 dage selveste Barcelona i FIFA’s ungdoms Champions League. Mikkel Wohlgemuth, der er de unge løvers anfører, er i disse dage med københavnernes superligatrup på træningslejr i Portugal.

wohlgemuth

At Mikkel Wohlgemuth er en spiller med en stor fremtid foran sig, er de fleste enige i. Spilleren har således optrådt på de fleste danske ungdomslandshold, og fik allerede i efteråret sin officielle debut for FC. Københavns førstehold, da han i en Superligakamp mod Randers kunne se sig selv være blandt trænerens foretrukne. Om deltagelsen på træningslejren siger den unge midtbanespiller til FCK.tv:

– Jeg har fokus på at få lidt tempo i kroppen og blive klar til den 18. februar, hvor vi møder Barcelona. Først og fremmest er jeg med på den her tur for at lære og komme i form.

Wohlgemuth føler at træningen med mesterklubbens bedste, kan give ham meget, han kan bruge på U19-holdet:

– Jeg kan mærke, at der er stor fremgang, især når jeg spiller på U19-holdet. Jeg flytter fødderne hurtigere og har lidt mere bid i nærkampene end hidtil. Jeg kan mærke rigtig stor fremgang,

Med UEFA Youth League har FIFA i år lanceret et nyt tiltag. Turneringsstrukturen og de deltagene klubber er identiske med ’den rigtige Champions League’, hvilket betyder, at FC. København efteråret deltog i gruppespillet. Et gruppespil københavnere med storartet spil formåede at klare sig ubesejrede igennem, og nu venter mægtige FC. Barcelona altså så som sagt i knockout fasen.

Vinderen skal findes over to kampe – den første kamp bliver spillet i København d. 18. februar.

 

In this article