Lambert: Okore hurtigere tilbage end troet

Foto: Aston Villa
Foto: Aston Villa

Aston Villas skotske manager Paul Lambert er overrasket over, hvor hurtigt Jores Okore er kommet tilbage fra sin alvorlige knæskade.

Jores Okore var meget uheldig, da han i sin blot tredje Premier League-kamp for Aston Villa, mod Newcastle, løb ind i en alvorlig knæskade, der truede med at holde ham ude i resten af sæsonen. På det tidspunkt var Okore kun lige kommet til Birmingham efter at være blevet skudt af sted fra FC Nordsjælland.

Den danske forsvarskæmpe har dog kæmpet bravt i sin lange skadesperiode, og er tilbage hurtigere end Villa-manager Paul Lambert havde troet.

– Jores gør det godt for tiden. Jeg synes, at han er et godt sted. Med lidt held har han ikke så langt igen. Han kommer ikke i truppen de næste par uger, men han er kommet hurtigere tilbage, end vi havde troet, siger Lambert ifølge klubbens hjemmeside.

Okore har siddet ude med skaden siden september måned.

In this article