Medie: Patrick Olsen i forhandlinger med norsk mester

Patrick Olsen

Patrick Olsen bliver i øjeblikket sendt til Strømsgodset på rygtebasis, og inden ugen er omme kan danskeren muligvis blive præsenteret hos de norske mestre

Ifølge tipsbladet.dk sætter de to parter sig ved forhandlingsbordet i weekenden, hvor man vil forsøge at nå frem til enighed om en lejeaftale, der sender Patrick Olsen til Norge året ud. Klubbens sportschef Jostein Flo vil dog ikke kommentere yderligere på sagen.

– Vi hverken kan eller vil spekulere i spillerlogistik, og derfor ønsker jeg heller ikke at sige noget om Patrick Olsen. Hvis der bliver noget klart, skal vi nok melde det ud, og så kan vi snakkes ved igen, fortæller Jostein Flo til tipsbladet.dk.

Patrick Olsen er tiltænkt en rolle som erstatning for den centrale midtbanespiller Stefan Johansen, som i det netop overståede transfervindue skiftede til skotske Celtic. Strømsgodset har også tidligere forsøgt at hente Thomas Kristensen fra FC København som en eventuel erstatning, men han blev droppet på grund af sit høje prisskilt.

In this article