Okore træner med bold

Tilbage i september måned rev Jores Okore sit korsbånd i sit knæ over, men er allerede tilbage i træningsdragten og kan se frem til et comeback i næste måned.

Jores Okore blev den 14. september skadet i en kamp for Aston Villa mod Newcastle. Dommen lød på et overrevet korsbånd og ni måneders pause, og derfor lignede denne sæson et overstået kapital for den danske forsvarer.

Men nu er den tidligere Nordsjælland-spiller igen at finde på træningsbanen hos Aston Villa, hvor han kan lave flere øvelser uden at mærke noget til skaden.

– Han er startet træningen og har også haft berøring med bold, så det går som planlagt, siger Okores agent, Nikola Juric, til bold.dk og fortsætter:

– Det er gået godt. Der har ikke været andet end lidt hævelse, hvilket er normalt, og det er det også, hvis der lidt væskesamling. Der har ikke været noget alarmerende, og målsætningen er at han er klar engang i marts måned.

Jores Okore skal havde tjekket benet i nærmeste fremtid, af manden der også stod bag hans operation.

Okore har spillet tre Premier League-kampe for Aston Villa. Aston Villa ligger placeret som nr 12, i Premier League, kun fire point til nedryknings stregen.

In this article