Philip Billing: “Living the Dream”

Philip Billing

 

Philip Billing er igang med sin første fulde sæson i Huddersfield og indtil videre er det gået fremragende. 

Vi har hevet fat i den unge midtbanegeneral for lige at få en situationsrapport på hans ophold hos Huddersfield.

Sidst vi snakkede med med Philip, hed det primære fokus U18, mens han et par enkelte gange havde været oppe og snuse til U21. Denne sæsonen har unge Billing gennem hårdt arbejde gjort sig fortjent til en række træninger med seniorholdet og U21-holdet. Træninger som den danske akademispiller i den grad mener han kan lære meget af.

– Det er virkelig fedt at få lov til, og man kan i den grad lære meget af de ældre spillere. De tackler virkelig igennem, fortæller midtbanetalentet til D’ BOLD.

Sidst vi snakkede med Billing var han igang med at vænne sig til det høje niveau og de benhårde tacklinger. Det har han i den grad gjort nu, og dette har naturligvis kastet rosende ord af sig fra træneren.

– Jeg har fået stor ros for den måde jeg er begyndt at gå ind i tacklingerne på. Der bliver tacklet igennem, men det har jeg vænnet mig til nu. Man må bare give lidt sødt igen jo, fortæller Billing i munter tone og fortsætter:

– Generelt set får jeg bare at vide at jeg skal fortsætte mit spil og give alt hvad jeg har, fortæller det unge talent til www.dbold.dk.

Holdet får i øjeblikket også store roser for deres præstationer i FA Youth cuppen, mens præstationerne i den hjemlige liga også har fået mange klapsalver.

– Holdet får rigtig meget ros får tiden. Det går helt vildt godt, og har gjort det siden sæsonens start. Vi har mod på tingene, fortæller den tidligere Esbjerg-spiller, og fortsætter: 

– Jeg elsker det her. Det er fantastisk. Living the Dream, slutter Billing over for D’ BOLD. 

Vil du have alle detaljer om kampen mod United og høre reaktioner fra Billing? Klik her

In this article