Philip Billing efter sejr mod United: “Mega fed følelse”

Phillip Billing vs. United

17-årige Philip Billing nyder fodboldlivet i England, og er i øjeblikket inde i en enorm udvikling. 

Vi har hevet fat i det unge stjernefrø til en snak om kampen og holdet succes. 

Denne sæson har i den grad været fantastisk for Philip Billing og holdkammeraterne fra Huddersfields U18-hold. Ud over stor succes i ligaen har drengene også kæmpet sig vej hele vejen til kvartfinalen i den engelske FA Youth Cup. Dette blev muliggjort med en 2-1 sejr over selveste Manchester Uniteds U18-hold i 1/8-finalen. En kamp som vores danske ven, Philip Billing, vil se tilbage på med stor glæde, selvom det holdt hårdt hen imod slutningen af opgøret.

– Det var en rigtig god og spændende kamp. Vi vidste vi mødte et stærkt mandskab med nogle rigtig dygtige spillere, og derfor var det vigtigt at vi fra kampens start af var fokuserede og satte pres på dem. Vi vidste før kampstart at det ville blive en meget hård kamp, fortæller Billing til D’ BOLD og fortsætter:

– Jeg synes vi stod rigtig stærkt både offensivt og defensivt, og derfor var det også en mega fed følelse da vi kom på 1-0. Deres 1-1 mål må nok desværre begrundes med lidt sløvt forsvarsspil, men heldigvis fik vi tilkendt et straffespark senere i kampen så Jake (Charles red.) kunne score til 2-1 fortæller en tydeligt stolt Philip til www.dbold.dk

Philip Billing fortæller videre, at United særligt havde 3-4 spillere som var noget specielt. Disse fik Huddersfield fint lukket ned, hvilket jo var en stor triumf for holdet. Alligevel fik Uniteds U18-hold dog lagt godt pres på Billing og Co. de sidste 20 minutter af opgøret – heldigvis for Huddersfield holdt resultatet dog hele vejen hjem.

Og unge Billing er faktisk tæt på at love, at der kommer en scoring fra ham i kvartfinalen.

– Tror sagtens I kan forvente en scoring, kommer tættere og tættere på for hver kamp, så tror der kommer en basse i kvartfinalen, siger Billing til D’ BOLD.

Philip Billing var at finde igennem hele opgøret inde på den centrale midtbane, hvor han med hans gyldne venstreben både fik lagt et par vigtige afleveringer, men også fik lukket fint af defensivt.

Næste modstander i FA Youth Cup hedder nu enten Manchester City eller Fulham.

Vil du læse mere om hvorfor Billing i øjeblikket bruger udtrykket “Living the Dream” om hans situation i Huddersfield? KLIK HER

In this article