Remmer: Tror på jeg kan få spilletid

FCK’s unge backtalent Christoffer Remmer tror på hans chancer ift. at få spilletid for løverne i foråret.

Christoffer Remmer har været nævnt som et af de helt store backtalenter i dansk fodbold gennem længere tid. Den nu 21-årige Remmer, der gør sig i den højre forsvarsside, har dog haft langt til spilletid i FC København, hvor den rutinerede landsholdsspiller Lars Jacobsen sidder tungt på pladsen.

Unge Remmer har dog, trods de dystre udsigter, ikke opgivet spilletiden i hovedstadsklubben.

– Jeg går styrket ind til det her forår. Vi var i Portugal på træningslejr, hvor jeg fik en masse spilletid, og jeg går ind til foråret med en tro på, at jeg kan få spilletid. Omvendt ved jeg også godt, at der ikke er så mange kampe, så der er mindre tid at tage af. Jeg går ind med troen på, at jeg kan få nogle kampe, og at jeg kan gøre mig fortjent til spilletid, siger Christoffer Remmer til tipsbladet.dk.

Lars Jacobsen har kontraktudløb i FCK til sommer. Løverne har dog allerede hentede norske Tom Høgli i Club Brügge til den lejlighed, så konkurrence er der massere af for den 21-årige Remmer.

– Sådan er sporten jo. Man har to spillere på alle positioner, og i en klub som FCK skal man have de bedste spillere. Jeg vidste godt fra starten, at uanset hvad der skete, så ville de hente en ny. Sådan er det i FCK og i mange klubber. Det må man bare være klar på. Det er konkurrence, og det er op til os spillere at vise til træning, hvem der er bedst, konstaterer Christoffer Remmer, der har tænkt sig at kæmpe videre for spilletiden:

– Spilletid betyder ekstremt meget. Det er drømmen at spille hver gang, og det betyder også meget for min udvikling som fodboldspiller, at jeg har spillet meget. Jeg lærer noget af kampene, og man kæmper jo for at spille.

In this article