Reserver i fokus for EfB i europæisk returopgør

Det bliver næsten med al sandsynlighed sidste kamp i denne europæiske omgang for Esbjerg fB. Manager Niels Frederiksen går dog ikke specielt efter sejren, og udtaler endda at han er iskold over for de fans der har  taget turen til Firenze.

Det har været stort for EfB at være i Europa. Sejre over prominente klubber som St. Etienne og og Standard Liége har givet genlyd i Europa, og det endte med at give dem i placering som nummer to i gruppen og derfor altså videre avancement til 1/16 finalen.

Her trak man Fiorentina op af hatten, og det viste sig at blive den overmagt som man havde regnet med. Efter et 1-3 nederlag hjemme på Blue Water Arena, kunne man næsten med sikkerhed se sig slået ud af Europa League. Det ser dog heller ikke ud til at være en sejr som Niels Frederiksen går efter når man torsdag aften møder Viola på Artemio Franchi.

For det er nemlig en reservespækket hold som EfB stiller med. Holdet kan ses nederst på siden.

Faktisk er der kun fire gengangere fra startopstillingen imod FC Nordsjælland i mandags. Pusic, Knudsen, Davidsom Drobo-Ampem og Martin Dubravka.

Manager Niels Frederiksen udtaler også til Jydske Vestkysten at han mener at det er en stor chance for spillerne, og at holdet havde set træt ud i de sidste tyve minutter mod Nordsjælland. Det må man ikke gøre igen. Derudover påpeger Niels Frederiksen meget kraftig at angriberen Mohammed Fellah ikke var blevet skadet, hvis ikke det var fordi at han havde spillet fire dage foruden.

Kampen begynder som en af de sene Europa League-kampe klokken 21.05 dansk tid.

Målmand: Martin Dubravka
Forsvar: Ryan Johnson Laursen, Jerry Lucena, Davidson Drobo-Ampem, Jonas Knudsen
Midtbane: Jesper Rasmussen, Jeppe Andersen, Martin Bergvold, https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Nielsen
Angreb: Mick van Buren, Martin Pusic

In this article