Så er den gal igen: Boilesen med flere lårproblemer

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

I weekenden måtte Nicolai Boilesen udgå i halvlegen i kampen mod Heerenveen. Det var låret den var gal med – igen.  

Nicolai Boilesen har indtil videre i sin karriere, været ret uheldig med hensyn til skader. Særligt problemer i låret, har drillet den unge, danske back. Nu er den måske gal igen.

I weekendens opgør mod Heerenven måtte Boilesen udgå i halvlegen grundet smerter i låret. Idag, onsdag, meddeler AT5 om, at Boilesen har været igennem en MR-scanning. Denne har vist, at danskeren har pådraget sig en mindre forstrækning i låret, hvilket jo forklarer hans smerter under weekendens kamp.

Dermed må vi forvente at Frank De Boer er påpasselig med at bruge Boilesen de kommende par dage, og i forbindelse hermed kan vi derfor formentlig ikke forvente spilletid til Boilesen, når Ajax torsdag tørner sammen med Red Bull Salzburg i Europa League.

In this article