Se hvor meget Cornelius har slugt i Cardiff-kassen

Cornelius 1

Cardiff-direktør Simon Lim går nu offentligt frem og fortæller, hvor meget Cardiff har tabt på Cornelius. 

Blot et halvt år nåede Cornelius at tilbringe i Cardiff. Han forlod FCK sidste sommer, som et af Superligaens dyreste salg nogensinde. Et halvt år efter, er han nu vendt tilbage til den danske hovedstad – denne gang som det dyreste Superliga-indkøb nogensinde.

I dag går Cardiff-direktør Simon Lim så frem på klubbens hjemmeside med en meddelelse om, hvor mange millioner Cardiff har mistet i forbindelse med Cornelius-handlerne.

– Der har været megen spekulation i pressen om, at vi har tabt penge på salg. Det er desværre sandt. Vi traf den hårde beslutning om at tage disse tab for klubbens bedste, udtaler direktør Simon Lim og fortsætter:

– At forpligte klubben til et stort tab og risiko over en femårig kontrakt for en spiller er ikke rettidig omhu, især ikke da han ikke bidrog til vores succes nu men var tiltænkt fremtiden. I Andreas Cornelius’ tilfælde, som kostede klubben lige under 90 millioner kroner, har vi tabt over 77 millioner kroner, inklusiv transfersum, løn, salær til agent og andre udgifter, fortæller han.

– Klubbens nøgleaktionærer har gjort deres utilfredshed med det store tab bekendt for ledelsen. De mener, at det skyldes skødesløshed under den tidligere sportslige ledelse.

Umiddelbart virker det dog ikke som om, at Cornelius har mistet modet efter hjemkomsten til Danmark. Det er allerede blevet til et hattrick i en testkamp, og derudover virker den unge dansker som en knægt med mod på tilværelsen, i dit interview han laver med danske medier. Er du glad for, at have Cornelius tilbage i Superligaen?

 

In this article