AB-talent: Et rigtig godt skridt

D’ BOLD besøgte i dag Vejle Stadion, for at overvære kampen mellem Vejle og AB i NordicBetligaen. Det endte lykkeligt for udeholdet, der efter kampen kunne kigge på måltavlen og konstatere, at de med dagens 1-0 sejr havde hentet den første sejr i ti kampe. Med i sejren var AB’s Thomas Ibsen, et stort talent, der med sine blot 19 år går en lys fremtid i møde. D’ BOLD fangede ham efter kampen til en snak om, hvordan det er, at være purung på et seniorhold:

D’ BOLD: Først og fremmest. Tillykke med sejren selvfølgelig. Du er kun 19 år gammel og alligevel får du kampe her på næsthøjeste niveau. Hvordan er det at være så ung i en trup med så rutinerede kræfter?

Thomas Ibsen: Jamen, jeg er rigtigt glad for at være i AB. Jeg har spillet her siden jeg var fire år. Jeg har været med omkring holdet i det seneste års tid og kender de fleste, og det er en kanon gruppe. Jeg er blevet taget godt imod og jeg har det rigtigt godt. Så det er ikke noget problem overhovedet, fortæller han D’ BOLD efter dagens kamp.

thomas ibsen

 

I 61. minut blev Ibsen indskiftet, i hvad der var hans anden optræden for AB i denne sæson. Midtbanespilleren afslører årsagen til, hvorfor han er så glad, for at være i AB:

D’ BOLD: Du spiller også en fornuftig anden halvjeg efter du kommer ind, og du gør det egentligt fint. Hvad er planerne fremadrettet?

Thomas Ibsen: Jeg er rigtigt glad for at være i AB, og jeg føler at jeg har udviklet mig. Jeg har ikke fået så meget spilletid, men jeg føler at jeg udvikler mig til træning, og det er så sammen med at jeg har det rigtigt godt og er glad, det gør at jeg har det rigtigt godt i klubben, siger han til D’ BOLD.

Det 19-årige stortalent blev også spurgt ind, hvad ambitionerne for forårssæsonen er. Han mente, der er grund til optimisme:

D’ BOLD: Og så lige til sidst inden vi slutter af her. Hvad er jeres ambitioner ud over at undgå nedrykning selvfølgelig her?

Thomas Ibsen: Vi skal undgå nedrykning og vi tog et rigtigt godt skridt i dag, så nu er der kontakt igen. Man kan se hvor langt man kan komme med hårdt arbejde. Så det er overlevelse og intet andet, slutter midtbaneslideren.

Ibsen og den resterende del af AB-holdet, skal i næste kamp vise, at sejren i Vejle ikke er en enlig svale. Her er modstanderen hjemme på Gladsaxe Stadion, FC Fredericia.

Thomas Ibsen har kontrakt med akademikerne til sommeren 2015.

In this article