Ajax vil ikke presse Fischer

Landsholdsaktuelle Viktor Fischer sidder udenfor med en skade. Danskerens klub Ajax, er forsigtige med ikke at forhaste kantspillerens comeback og regner ikke med, at Fischer får flere kampe i denne sæson.

Foto: www.ajax1.nl
Foto: www.ajax1.nl

For godt en måned siden, var Ajax i kamp mod AZ Alkmaar. Som altid havde Ajax-træner Frank de Boer, fundet plads til stortalentet Viktor Fischer i startopstillingen, og selvom danskerklubben vandt 4-0, er kampen nok ikke én Fischer ser tilbage på med glæde. Den tidligere AGF- og FC. Midtjylland-spiller pådrog sig nemlig en alvorlig skade, da han måtte udgå med en forstrækning i låret. Prognosen lød til en start på, at danskeren var uden for grønsværen i seks uger, en periode der dog kan vise sig, at være meget længere:

– Der er tale om en alvorlig forstrækning. Vi ønsker ikke at presse Victor, og derfor nævnte Frank de Boer at det er muligt, at han ikke kommer i kamp mere i denne sæson, meddeler Ajax’ pressechef, Miel Brinkhuis, til bold.dk.

Selvfølgelig er det aldrig positivt at få en skade, men danskerens skade kom på et yderst ærgerligt tidspunkt for det 19-årige. talent Danskeren havde således inden skade tilkæmpet sig en fast startplads hos den hollandske storklub, og i flere kampe gjort sig positivt bemærket med oplæg og mål. Dem kommer der nok ikke flere af i denne sæson – i hvert fald, er Ajax ikke just optimistiske, når det kommer til, om Fischer overhovedet kommer tilbage på banen i denne sæson:

Man kan også se det sådan, at hvert minut han får i resten af sæsonen er en bonus, siger Ajax’ pressechef, Miel Brinkhuis.

Ajax, der efter exit i Europa League udelukkende har den hollandske liga at koncentrere sig om, møder i næste kamp Twente på hjemmebane. Her må de forsvarende mestre altså se bort fra Viktor Fischer, men har i stedet Christian Poulsen og Lasse Schöne til rådighed.

In this article