Alexander Scholz blev finalehelt i Belgien

Det blev helt igennem en vidunderlig aften for Alexander Scholz og hans klub Lokeren, da man lørdag aften mødte Zulte Waregem i finalen i den belgiske pokalturnering. Og Scholz scorede kampens enlige mål.

King Baudouín Stadium i Bruxelles var som altid klar til finalen i den belgiske pokalturnering, og i årets udgave tog Lokeren og Zulte Waregem imod hinanden. Førstnævnte med danske Alexander Scholz på banen.

Scholz har spillet vidunderligt i hele sæsonen, og har været en af de bærende kræfter for Lokeren. Han var også en bærende kræft for Lokeren da man i semifinalen måtte helt ud i straffesparkskonkurrence imod KV Oostende for at kvalificere sig til finalen. Det lykkedes som bekendt.

Alexander Scholz fik hele kampen på banen, og det var en rigtigt god idé. Han endte nemlig med at score det eneste mål i hele finalen. Efter 57 minutters spil kunne Scholz sende bolden i nettet, og dermed juble stort.

Og selv efter et massivt tryk fra Zulte Waregem i slutningen af kampen, kunne Lokeren altså holde stand, og Scholz kan dermed kalde sig selv for finalehelt.

21-årige Scholz har gennemgået en helt eminent forvandling i denne sæson, og danskeren har spillet 28 kampe i den belgiske liga i indeværende sæson.

In this article