Andreas C: Chelsea tror stadig på mig

Andreas Christensen er af mange spået en stor fremtid i Chelsea, der ifølge danskeren også stadigvæk tror på ham.

Andreas Christensen er en af tidens allerstørste danske talenter. Som blot 17-årig har han allerede etableret sig som en fast bestanddel af U21-landsholdet, ligesom han også er fast mand på Chelseas U21-hold, der blandt andet spiller med i UEFA Youth League – ungdommens Champion League.

Derfor er der stor tiltro til, at unge Christensen, der tidligere har været inde og snuse til førsteholdet i nogle træningskampe, en dag kan etablere sig som Chelsea-spiller. Ifølge ham selv har klubben også stadig planer med ham.

– De siger, at jeg stadig har en fremtid i Chelsea, og at de stadig tror på mig, så et klubskifte er ikke noget, jeg tænker over lige nu. Jeg spiller meget med U21, og jeg vil gerne lidt mere op og være med hos førsteholdet. Det er dét, jeg arbejder på lige nu, og så må vi se, hvor det fører hen, siger Andreas Christensen ifølge Ritzau.

Andreas Christensen skiftede til London-klubben i 2o12. Manager José Mourinho har tidligere udtalt sig i positive vendinger om sit danske stortalent.

In this article