Bayern-dansker: Skal turde tage chancen

I aften kan Bayern München sikre sig det tyske mesterskab, og det kan betyde mere spilletid til Pierre-Emile Højbjerg, som godt ved, at han skal turde tage chancen. 

Med syv kampe tilbage af Bundesliga-sæsonen kan Bayern München i aften, i suveræn stil, køre mesterskabet i hus for andet år i træk. Det betyder, at træner, Josep Guardiola, kan spare de vigtigste spillere, og have dem klar til de dermed højere prioriterede pokal- og Champions League-kampe. Derfor er der måske udsigt til mere spilletid for danske Pierre-Emile Højbjerg.

– Som træner og som klub skal man også til at tænke på at få de to andre titler i hus. Så det er klart, at der tænker man også den vej at lade andet geled komme ind i billedet. Og der handler det virkelig om at holde sig klar og turde tage chancen, siger den u/21-landsholdsstjernen til TV2.

Højbjerg er trods sine kun 18 år ikke bange for at spille med de store drenge. Danskeren har høstet stor ros siden sin ankomst til Bayern sidste sommer, og  danskeren er også overbevist om, at det ikke handler om alder, men om kvalitet.

– Lige pludselig er det mig, der står og skal spille. Og i sidste ende er der ikke nogen, der vil sige, at jeg er for ung. Enten er du god nok, eller også er du ikke god nok.

Pierre-Emile Højbjerg har både en fortid som FCK- og Brøndby-ungdomsspiller.

 

In this article