Boilesen comeback-klar igen


Nicolai Boilesen regner med at gøre comeback i Ajax’ pokalkamp mod AZ Alkmaar på torsdag.

For godt en måneds tid siden pådrog Ajax-danskeren Nicolai Boilesen sig endnu en af sine, igennem tiderne, mange skader. Igen var det låret, der drillede, og det har holdt backen ude fra fodboldbanen lige siden.

Nu er det dog comeback-tid – igen – for Boilesen, der regner med at være med, når Ajax på torsdag møder Simon Poulsens AZ Alkmaar i pokalturneringen.

– Det ser rigtig godt ud. Jeg har trænet fuldt med i to uger, og der er planer om, at jeg skal have comeback på torsdag i vores pokalkamp mod AZ, siger Nicolai Boilesen til tv2.dk.

– Det er endnu usikkert, hvor meget jeg vil blive involveret, da vi også har en vigtig turneringskamp mod Twente på søndag. Så lige nu snakker jeg lidt med træneren og den medicinske stab om, hvordan vi skal fordele minutterne. Men jeg regner stærkt med, at det bliver torsdag, siger Boilesen og tilføjer:

– Hvis det stod til mig selv, spillede jeg selvfølgelig begge kampe.

Den 22-årige landsholdsspiller fortæller videre, at det nu gælder om, at undgå flere skader og at få en god sæsonafslutning.

In this article