Cornelius: Jeg er sulten efter at præstere

Andreas CorneliusEfter Andreas Cornelius fik et rødt kort mod FC Midtjylland, har han nu afsonet sin to-kamps-karantæne. Nu vender han tilbage, endnu mere sulten efter at præstere og vise sit værd.

Andreas Cornelius fik rødt kort og to kampens karantæne, da han i FC Midtjyllands 5-1-ydmygelse af FC København slog midtjydernes forsvarer Patrick Banggaard i maven. I midlertidigt er Cornelius vendt tilbage fra sin karantæne, og han er nu sulten efter at præstere og vise sit værd.

– Jeg er meget sulten efter at komme igang. Jeg skal ind og vise nogle ting. Jeg er selvfølgelig irriteret over, at jeg fik det røde kort, og jeg har været ude i to kampe, men nu kommer jeg tilbage, endnu mere sulten efter at præstere og vise hvad jeg kan, siger Andreas Cornelius, der netop er fyldt 21 år, til fcktv.dk.

Cornelius scorede for FCKs reservehold, da de vandt 2-1 over OB i reserveholdsligaen. Han har mulighed for at vende tilbage til førsteholdet når de på søndag tager imod Randers i Parken.

In this article