Dansk matchvinder: Det var et heldigt mål

Alexander Scholz blev i går matchvinder, da han scorede for Lokeren i pokalfinalen med Zulte Waregem. Målet var heldigt, mener helten

Som du kunne læse på dbold.dk i går aftes blev danske Alexander Scholz matchvinder i den belgiske pokalfinale, hvor Lokeren vandt 1-0 over Zulte Waregem. Dog var målet, som danskeren fik i nettet efter et hjørnespark, dog ikke det smukkeste og mest velplacerede af slagsen:

“Det var et heldigt mål. Jeg scorede halvt med skulderen og halvt med hovedet. Men bolden gik i mål, og det er det eneste, der betyder noget. Jeg er ikke sikker på, at jeg nu er helten, men jeg er meget lykkelig for, at jeg blev matchvinder,” fortæller den tidligere Vejle-spiller til den belgiske avis Het Nieuwsblad.

Siden sit skifte fra islandsk fodbold til Jupiler League i fjor har Scholz, som er barn af den tidligere Vejle-spiller Kent Scholz, væert fast inventar hos Lokeren.

Lokeren endte for nylig på den belgiske ligas femteplads, hvilket giver dem en plads i slutspillet.

In this article