Durmisi: Arbejder på mit fremmadrettede spil

                                                              Riza Durmisi

Brøndbys 20-årige venstreback Riza Durmisi, har aldrig følt sig i så god form, som han gør nu. Han var ude med karantæne i Brøndbys første kamp i forårssæsonen, men han vil vende stærkt tilbage.

I søndags spillede Brøndby uafgjort mod Aab, og da spillede Patrick da Silva venstreback. Grundet var karantæne til Riza Durmisi, men nu er han meget opsat på, at starte inde igen.

– Det var hårdt at sidde på sidelinjen og se kampen i søndags. Omvendt var det godt at se holdet, fordi de spillede rigtig godt. Holdet kommer selvfølgelig altid i første række, så det var en udmærket kamp, men det var som sagt samtidig hårdt at kigge på, fordi man jo gerne selv vil bidrage. Jeg vil altid spille, og når man sidder udenfor, vil man gerne hjælpe truppen med det, man har at byde på, udtaler Durmisi til Brøndby IFs hjemmeside, brondby.com, og fortsætter, at han føler sig i rigtig god form:

– Jeg har aldrig følt mig i så god form, som jeg er lige nu. Jeg er klar til at præstere endnu bedre, end jeg gjorde i efteråret. Derfor håber jeg, at jeg spiller på søndag, så jeg kan hjælpe holdet. Og så vil jeg selvfølgelig gerne bevise over for Thomas (Frank, red.), at det er mig, der skal spille backen fremover.

Han fortæller også, at han har arbejdet rigtig meget på sit offensive spil.

– Jeg vil bidrage med det samme, som jeg har gjorde i efteråret. Forhåbentlig krydret med lidt mål. Jeg har arbejdet rigtig meget på mit spil på den sidste tredjedel af banen, så der kommer forhåbentlig nogle flere scoringer og assists ud af det. Det er helt klart målet.

Brøndby skal spille mod Randers søndag klokken 17.

In this article