FCK forlænger med fremtiden

christoffer remmer

Det er netop blevet offentliggjort, at 3 unge talenter har forlænget med FCK.

Selvom FCK i øjeblikket er inde i en del modvind herhjemme i Superligaen, så er der håb forude. Hovedstadsklubben er nemlig netop nu igang med et generationsskifte der skal gøre spillere som Christoffer Remmer, Jakob Busk og Yones Felfel til nogle af de bærende kræfter på fremtidens FCK-hold. I den forbindelse, blev deres kontrakter i dag forlænget.

Lars Jacobsen-konkurrenten, højre backen Christoffer Remmer, har således sat sin underskrift på en kontrakt der binder ham til FCK frem til sommeren 2017. Det samme er tilfældet for den jævnaldrende keeper, Jakob Busk. Offensiv-håbet, Felfel har FCK fået papir på frem til 2016.

Samtlige spillere stammer fra FCK’s talentudviklingsprojekt School of Excellence.

 

In this article