FCK-talent: Jeg føler mig godt spillende

Den blot 21-årige Christoffer Remmer har i kampen om højre backen hos de danske mestre fra FC. København, udkonkurreret selveste anfører Lars Jacobsen.

Det kom som en overraskelse for mange, da FCK-træner Ståle Solbakken bænkede den ellers så rutinerede Lars Jacobsen. Solbakken forklarede dog pressen, at unge Christoffer Remmer havde gjort et positiv indtryk på ham, og lige nu var bedre kørende end den rutinerede højre back. Spilleren selv føler da også, at der har været fremgang at spore:

-Jeg føler, jeg har taget et ryk på det sidste – og det har bragt mig tættere på startopstillingen, siger spilleren til TV3+.

Efter Remmer i sidste sæson havde sporadiske indhop for hovedstadsklubben, har den unge løve i år for alvor slået sit navn fast. I gårsdagens 1-0 sejr mod OB, spillede den 21-årige en næsten fejlfri kamp og modtog mange roser. Trods succesen holder forsvarsspilleren stadig begge ben på jorden, og udtaler meget beskedent:

-Det er træneren, der sætter holdet. Og ingen er sikre på en plads. Men jeg føler mig godt spillende, så det er op til mig selv at bevise, at det er mig der skal spille.

christoffer remmer

Remmer og FCK’s næste kamp er på søndag, hvor de skal en tur til Haderslev

for at møde bundproppen SønderjyskE.

In this article