FCM-talent: Der var rødt kort

Andreas Cornelius blev vist ud i gårsdagens kamp mod FCM for at svinge en albue i maven på Patrick Banggaard, som efterfølgende er blevet beskyldt for at falde let, men det afviser stopperen

FC København havde stadigvæk en spinkel chance for at hente point i kampen mod FC Midtjylland, da Andreas Cornelius besluttede sig for at slå ud efter Patrick Banggaard. Den 20-årige skarpretter har sidenhen beskyldt Patrick Banggaard for at smide sig en tand for let i den situation, men det er den 19-årige forsvarsklippe ikke enig i.

– FCK’s keeper har bolden, og så står vi let tæt og skubber til hinanden, hvorefter han svinger albuen. Jeg synes jeg ikke, jeg falder let. Den er til rødt kort, siger Banggaard til bold.dk.

Selvom FC Midtjylland, med sejren over FC København, nu har fem point ned til Aab og hele otte point ned til FC København, så vil Patrick Banggaard ikke tage favoritværdigheden på sig.

– Det her giver et stort boost til os, men vi skal stadig tage én kamp ad gangen. Det nytter ikke noget, at vi går ud og taber til SønderjyskE næste gang. Så kan vi ikke bruge denne sejr til noget. FCK er stadig favorit i mine øjne. De har en stærk og bred trup.

Patrick Banggaard skiftede til FC Midtjylland for lidt mere end et år siden fra Vejle Boldklub og har i denne sæson spillet alle kampe på nær en, hvor han havde karantæne.

In this article