Hakan Redzep efter Vejle-nederlag: De har kun en chance

Vejle tabte noget overraskende til NordicBet-ligaens nummer 11 fra AB, da man tog imod dem søndag. Offensivspilleren Hakan Redzep var efter kampen skuffet, og mente at AB kun havde en chance.

AB fik endeligt afbrudt den lidt kedelige stime i NordicBet-ligaen. Inden kampen var det blevet til hele ti kampe uden sejr, men det stoppede i dag. AB vandt kampen i Vejle, på et mål scoret fire minutter før tid af Simon Bræmer.

Det var dog værterne fra Vejle der overordnet set var bedst i løbet af kampen. Store chancer til blandt andet Andreas Albers og til sidst hvor Kaimar Saag brændte på næsten frit mål, gjorde bestemt ikke kampen bedre, og den unge Hakan Redzep var selvfølgeligt ikke tilfreds efter kampen.

Jeg synes at vi går efter sejren da den står 0-0. Vi får en masse folk med op. Så får de en mulighed til sidst, og der er de desværre effektive. Det var skidt, og dræbte det håb som vi havde for at få scoret det mål.” udtalte Redzep til D’ BOLD’s udsendte efter kampen.

Men Redzep er stadig optimistisk i troen om at rykke op. “Vi går ud til hver kamp og gå efter sejren. Vi tager en kamp af gangen og dette var blot et bump på vejen.

Vejles trup havde i dag en trup på godt og vel de 21 år, men det mente Redzep ikke var en ulempe. Nærmere tværdimod. “Jeg vidste slet ikke at vi havde et så unge hold i dag, men vi kan også se at klubber på topniveau gør det samme. Det er nogle gange meget unge spillere, og de leverer stadigvæk. Jeg tror ikke at alderen har så stor en indflydelse på det hele.

Hakan Redzep er tyve år gammel og er pt. på leje fra FC Nordsjælland. Redzep fik debut i forårssæsonens første kamp, hvor han fik otte minutter på banen.

In this article