Højbjerg trives i Bayern

Pierre Emile HøjbjergPierre-Emile Højbjerg trives i Bayern München, hvor han langsomt kommer tættere på Pep Guardiolas mandskab.

Pierre-Emile Højbjerg nærmer sig et gennembrud i Bayern München, hvor han i denne sæson har fået tre indhop i Bundesligaen. Højbjerg træner hver dag med tyskernes førsteholdstrup, og derfor nyder danskeren også tilværelsen.

– Jeg lærer utroligt meget, og jeg er virkelig motiveret. Det er en dejlig dagligdag, jeg har. Og for hver gang jeg spiller, og for hver gang jeg kommer et skridt videre stiger min tro på, at jeg er på vej i den rigtige retning, siger Pierre-Emile Højbjerg til bold.dk.

Bayern München trænes af spanske Pep Guardiola, og selvom Højbjerg stadig er ung, er der kontant besked, når spillet ikke er godt nok.

– Jeg får gode tilbagemeldinger fra klubben, men jeg får det også at vide, når det ikke er godt nok, det jeg leverer. Det kan jo ikke hele tiden gå opad, siger Højbjerg.

– Jeg har også haft perioder, hvor det er gået nedad, men jeg føler mig meget klar i hovedet, så alt er dejligt lige nu, siger han.

Pierre-Emile Højbjerg og resten af Bayern München-holdet fører den tyske Bundesliga med 68 point efter 24 kampe.

 

 

In this article