Højbjerg slog 4-6 Bayern-spillere af holdet

Pierre-Emile Højbjerg kommertættere på spilletid for Champions League- og klub-verdensmestrene, Bayern München, ovenpå flere indhop i denne sæson. 

Han er måske Danmarks største fodboldtalent. Kun 18 år og allerede på holdkortet i en af verdens største klubber, nemlig Bayern München. Navnet er Pierre-Emile Højbjerg og det seneste år har han været igennem en stor udvikling siden sin ankomst til den tyske storklub. Efter flere indhop i Bundesligaen i denne sæson, blandt andet et i lørdags i 5-1-sejren over Schalke 04, begynder danskeren at kunne mærke at han nærmer sig holdet:

– Det er rart, for det er en god erfaring at få. Det er altid gode minutter at få i Bundesligaen, for jeg lærer hver eneste gang jeg går ind på banen med Bayern München-logoet på trøjen.

– Det handler for mig om hele tiden at bygge på, og rykke i den rigtige retning. Jeg tror på, at jeg er inde i en god udvikling, jeg er meget motiveret og jeg tror på mig selv.

Og den troen på sig selv giver blot den unge dansker endnu mere blod på tanden.

– Et indhop som det i lørdags gør mig bare endnu mere sulten, for jeg ved hvad jeg vil, og jeg ved, hvad jeg kan, det tidligere Brøndby-talent til bold.dk.

Midtbanespilleren ved ikke blot hvad han selv kan, han ved også hvad han selv skal præstere, og hvor tæt han faktisk er på førsteholdet på et af verdens største klubhold, det vigtigste er dog at træne godt.

– Hvis Bundesligaen allerede er sikret, skal der kigges mod Champions League og pokalturneringen. Men for mig handler det kun om at træne godt, så jeg hver eneste dag er klar.

Højbjerg er bevidst om at der er mange der byder sig ind i kampen om pladserne på holdet og at han bare må gribe chancen når han får den.

– På et tidspunkt er det mig, der får chancen, og så må jeg gribe den. Jeg er så tæt på, at jeg i lørdags fik minutter, men vi er 18-20 spillere, der byder os til, slutter Højbjerg til bold.dk.

Dermed slog Højbjerg 4-6 spillere i kampen om pladser på holdet i weekenden.

Kun 18-årige Højbjerg blev i sidste sæson den yngste Bundesliga-debutant nogensinde i en alder af 17 år.

In this article