Holst: Har knoklet og kæmpet


Frederik Holst er glad for, at han har fået fuld spilletid indtil videre i forårssæsonen.

Brøndby er kommet godt fra land i forårssæsonen. Bl.a. den unge højreback Frederik Holst har fået samtlige minutter på banen for de blå-gule. Den talentfulde back er lykkelig for den megen spilletid. Han afslører dog, at det har krævet en masse hårdt arbejde at nå dertil, hvor han er nu.

– Det har været dejligt at få så meget spilletid, som jeg har fået. Jeg tror ikke, jeg nogensinde før har knoklet og kæmpet så meget, fokuseret så meget på min kost og styrketrænet, som jeg har gjort i denne opstart. Jeg har været meget sulten efter spilletid, så den har fået én over nakken. Så det har været rigtig dejligt at se, at det betaler sig. Lige nu nyder jeg at træne og spille, siger Frederik Holst til Brøndbys hjemmeside.

Den megen spilletid har tændt Holst, så han håber på, at han kan forblive fast mand på højrebacken.

– Det har gjort mig endnu mere sulten efter at spille og være med i hver kamp. Og så får man jo som sagt noget mere selvtillid. Jeg var jo ikke så meget inde -over holdet den sidste halve sæson, så det er fedt at have fået så mange kampe her i foråret. Nu handler det om at gribe chancen, så Thomas (Frank, red.) også vælger mig fremover, siger han.

Brøndby har indtil videre skrabet 8 ud af 12 point sammen i forårssæsonen.

In this article