Jakob Busk skal udlejes

Jakob Busk har haft et hårdt forår i FCK. I dag har han dog forlænget kontrakten med løverne, som forventer at leje den unge målmand ud. 

Den unge keeper, Jakob Busk, var offeret tidligere på sæsonen, da løverne fra FC København blev nedlagt af Ulvene fra Heden og FC Midtjylland i Parken, 5-1. Den 20-årige har derudover haft to indhop i denne sæson i Superligaen. FCK har aldrig lagt skjul på at der er høje forventninger til knægten, og det bekræftede man i dag ved at forlænge kontrakten med ungdomsmålmanden.

Der er dog ingen tegn på at Busk er udset en startplads i løveburet foreløbig, hvor svenske Johan Wiland huserer normalt. Derfor er planen at udleje Jakob Busk, så han kan få noget fast førsteholdsfodbold.

– Jakob har haft et hårdt forår i forhold til alt det, der skete, men vi har stor tro på Jakob over tid. Planen er, at vi måske låner ham ud, så han kan finde en god klub og få sine kampe på førsteholdet, siger træner Ståle Solbakken til klubbens egen tv-kanal, FCK TV.

Busk har været en del af FCKs førsteholdstrup siden sommeren 2012.

In this article