Jørgensen om Scholz: Han burde få mere opmærksomhed

Club Brügges dansker, Jesper Jørgensen, er meget imponeret over Alexander Scholz’ udvikling i Lokeren.

I sidste uge gjorde danske Jesper Jørgensen sig godt bemærket i sin klub, Club Brügge. Han sikrede nemlig en vigtig sejr mod Standard Liege, i jagten mod førstepladsen. Men ifølge den tidligere Esbjerg spiller, er der også en anden dansker, som fortjener noget af rampelyset.

Den kun 21-årige Alexander Scholz, som til daglig spiller i en af Jesper Jørgensens modstander klubber, Lokeren, burde også have en del af kagen, mener Jesper Jørgensen.

– Jeg mener bestemt, at han burde få meget mere opmærksomhed i Danmark. Lige netop ham er jeg meget imponeret over. Jeg synes, at han er en rigtig god forsvarsspiller, og den tid han har været i Belgien, har han udviklet sig helt enormt, siger Jesper Jørgensen i et interview med DanskerDong og fortsætter:

– Jeg er sikker på, at han har en rigtig god fremtid foran sig. Han er en rigtig dygtig forsvarsspiller, men man skal ikke tage fejl af, at han er også blevet langt bedre med bolden og god til at føre den op. Jeg synes, at han har udviklet sig enormt positivt.

Jesper Jørgensens danske medspiller i Club Brügge, Jim Larsen, får også et par pæne ord med på vejen. Til trods for, at han, grundet skader, har mistet sin startplads i truppen.

– Jeg trives rigtig godt med Jim. Jeg er utrolig glad for, at han er her. Han er en rigtig god fyr. Det var uheldigt for ham, at han blev skadet på et tidspunkt, hvor han var vores bedste midtstopper. Han kom tilbage efter at have været ude i otte måneder, og så er der selvfølgelig andre, der har taget pladsen, siger Jørgensen.

– Han er fuldstændig fit nu. Han træner med hver dag, så jeg kan ikke se, at der er noget galt med ham. Han må bare fortsætte med at kæmpe hver dag, fordi der er ikke nogen tvivl omkring hans kvaliteter. Han skal nok komme tilbage, slutter han.

In this article