Kirkeskov: Har arbejdet på vores pasningsspil


AGF skal mandag en tur til Farum, hvor FC Nordsjælland venter. Mikkel Kirkeskov håber på, at AGF kan få holde bedre på bolden, end hvad tilfældet var mod Esbjerg.

Mandag aften gæster AGF Farum Park, hvor der er kamp mod FC Nordsjælland. AGF skal ovenpå igen, efter deres seneste 0-3 nedsabling mod Esbjerg.

AGF-backen Mikkel Kirkeskov har stor respekt for sin modstander, og håber på at AGF’s pasningsspil vil fungere bedre, end det gjorde mod Esbjerg.

– Der har selvfølgelig været en del at tage fat på efter Esbjerg-kampen, men det er der jo for så vidt altid – især nu da vi har en ny træner, og der er flere nye ideer, der skal indprentes i os spillere. Vi har blandt andet arbejdet på vores pasningsspil og på at fastholde bolden i forskellige situationer. Det bliver en svær kamp. De er gode til at køre bolden hurtigt rundt – især på kunstgræsset på deres hjemmebane. Det skal vi også være gode til, så vi kan aflaste os selv indimellem, for de vil nok have bolden en del. Når vi har den, skal vi kunne holde fast i den, så vi ikke bruger alle kræfter på at forholde os til, hvad de gør med bolden, siger Mikkel Kirkeskov til AGF’s hjemeside.

Sidst AGF og FCN tørnede sammen, vandt Nordsjælland 1-0.

In this article