Målscorer efter u19-nederlag: “Vi var for passive”

Det så godt ud da Danmarks u19-hold vandt over det montenegrinske ditto i tirsdags. Desværre kunne det nye kuld ikke følge op på takterne, da man spillede endnu en kamp mod dem torsdag og tabte 3-1.

Men det blev til en enkelt mål for de danske drenge, og det blev sat ind på straffe af anfører Mikkel Wohlgemuth. Wohlgemuth var naturligvis skuffet da jeg snakkede med ham senere på aftenen. Dog mente han at danskerne godt kunne have scoret mere end den ene, han selv scorede.

“Først og fremmest er vi for passive ved målene. Men ellers var der styr på det. Vi skabte chancerne og burde også havde puttet en enkelt eller to mere ind. Spillet blev bedre og bedre som kampen skred frem. Men alt i alt ikke en velspillende kamp, som manglede den sidste koncentration i de afgørende momenter.”

Det var som sagt en speciel dag for Wohlgemuth. Det var ikke blot fordi han scorede, men også fordi at det var hans første landskampsmål, og der var da også plads til smil, selvom holdet havde tabt.

“Det er selvfølgelig dejligt at score, især nu når det var mit første landskampsmål. Men følelsen med at have tabt, spiller desværre lidt for meget ind. Jeg kan dog godt stå med et smil på læben efter alene på grund af min scoring.”

Det danske u19-hold spillede to kampe imod Montenegro, og det blev da også til en sejr. I den første kamp vandt danskerne med 2-1.

Mikkel Wohlgemuth spiller til dagligt i FC København, og har indtil videre fået en enkelt Superligakamp.

In this article