Nicolaj Thomsen har kun fokus på AaB

Nicolaj Thomsen har fuldt fokus rettet mod Aab og ikke på udlandet.

I denne sæson har Nicolaj Thomsen været i Kent Nielsens start-elleve i Aalborg BKs trup. Og han har indtil videre ikke skuffet træneren, og han har holdt de stabile præstationer.

Det er nemlig de stabile præstationer, som har bragt Thomsens navn i forbindelse med et skifte til en større klub. SC Hereveen i Holland var allerede i vinter rygtet interesserede i den unge dansker. Og i denne weekend rygtes det, at en anden hollandsk klub, Feyenoord, sad på tribunerne i AaBs store sejr over AGF, hvor Thomsen selv scorede et mål. Men Nicolaj Thomsen er ikke interesseret i, at vide hvem, der følger ham.

– Jeg har aftalt med min agent, at jeg ikke skal høre noget om den slags. Så jeg ved faktisk ikke, om de har været der, udtaler Thomsen til tipsbladet.dk og uddyber yderligere:

– Der er ingen grund til at lægge et unødvendigt pres på sig selv ved at gå og tænke over, hvem der sidder og kigger med. Jeg vil egentlig bare gerne gøre, som jeg plejer. Bare spille og koncentrere mig om det, og så er jeg bare super glad for at være i AaB. Det er det, jeg fokuserer på.

Selvom den unge Thomsen er blevet en profil i AaB-truppen på kun en sæson, har U21-landsholdspilleren ikke problemer med, at holde benene på jorden og fokusere på sit spil i Aalborg.

– Jeg synes faktisk godt, jeg kan lade være med at tænke over historierne i medierne og så videre. Inden jeg kom på holdet heroppe tænkte jeg måske, at det ville være svært at være i sådan en situation, hvor man blev nævnt i forbindelse med andre klubber, men det har det faktisk ikke været. Jeg er fuldt fokuseret på det her spændende forår i AaB, siger han.

Nicolaj Thomsen scorede sit seneste mål, ud af tre mål i alt i denne sæson, i 5-2 sejren over AGF i weekenden.

In this article