Okore: Kan ikke vente

Jores Okore ser frem til, at komme i gang med at spille igen. Han kan næsten ikke vente med, at betale Paul Lambert tilbage for den store tillid træneren har givet ham.

Jores Okore er i gang med den sidste del af sin genoptræning efter den skade som har holdt ham ude næsten hele sæsonen. Og han kan ikke vente med, at komme tilbage på banen og vise Aston Villa-træner, Paul Lambert, hvad han kan og takke ham for tilliden.

– Det handler om næste sæson for mig. Jeg ser frem mod den. Jeg kan ikke vente. Den kan ikke komme hurtigt nok. Det bliver i næste sæson, jeg får min store chance for at bevise mig selv. Jeg vil vise, hvad jeg kan, siger Okore og fortsætter:

– Manageren har været meget støttende. Han købte mig og viste mig stor tillid. Nu vil jeg betale ham tilbage. Han købte mig af en grund. Han troede på mine kvaliteter, og jeg vil vise, han har ret.

Okore nævner også sin holdkammerat, Fabian Delph, som har været en stor hjælp for ham de seneste par måneder.

In this article