Patrick Olsen: Strømsgodset det rigtige valg

Foto: Strømgodset
Foto: Strømgodset

Patrick Olsen er glad for sit skifte til Strømsgodset, og mener ikke, at det er et skridt ned at skifte til norsk fodbold.

Patrick Olsen skiftede i februar fra italienske Inter til norske Strømsgodset på en lejeaftale gældende for resten af året. Et skifte som danskeren ikke mener er et skridt ned.

– Jeg har ikke taget det så tungt. Jeg ser skiftet som et skridt på vejen. Her får jeg muligheden for at spille Champions League og om medaljer, så jeg ser det ikke som et nederlag. Jeg ser det som to skridt op, siger Patrick Olsen til Strømsgodsets hjemmeside.

Olsen, der nåede at spille en enkelt kamp for Inters bedste mandskab, har fået et godt indtryk af Strømsgodset.

– Jeg havde mine bekymringer, men lige da jeg ankom, blev jeg overbevist om, at det var det rigtige valg. Træningen og måden man gør tingene på er helt fantastisk, og jeg har allerede lært en masse. Jeg vil hjælpe klubben så godt jeg kan med at vinde medaljer og kvalifikation til Champions League, siger han.

Patrick Olsen har blandt andet optrådt for det danske U17, U19 og U21-landshold, men er endnu ikke noteret for en A-landskamp.

 

In this article