Patrick Olsen ville ikke tilbage til Danmark


I januar skiftede Patrick Olsen de lyse strande i Italien ud med et mere dunkelt klima, og danskeren var ikke i tvivl om, hvor han skulle hen

Det kommende år er Patrick Olsen lejet ud til Strømsgodset, hvor han sammen med blandt andre David Nielsen i trænerteamet skal forsøge at forsvare det norske mesterskab. Patrick Olsen kunne dog have valgt en anden klub i hans hjemland, men det var ikke en del af hans plan.

– Jeg havde andre muligheder, men jeg havde lidt udelukket Danmark på forhånd. Jeg har ikke lyst til at komme hjem allerede nu, så jeg ønskede at blive i udlandet. Jeg talte med David og Ronny (trænerteamet David Nielsen og Ronny Deila red.), da Strømsgodset var på træningslejr på La Manga, og de præsenterede nogle ideer og en plan, der tiltalte mig. Det er et hold, der vil spille fodbold, som jeg kan lide det og ikke bare vil losse lange bolde op på en angriber, fortæller midtbanespilleren til tipsbladet.dk.

– Og så handler det også om spilletid. Det får jeg forhåbentlig masser af heroppe, og jeg ønskede ikke at komme til en anden klub, hvor jeg igen skulle sidde meget på bænken. Jeg har brug for noget førsteholdserfaring nu, og det får jeg her i Strømsgodset.

Patrick Olsen er lejet ud fra den italienske topklub Inter, hvor han, kort inden lejeaftalen faldt på plads, fik sin debut i en Coppa Italia-kamp for klubben.

In this article