Skadet BIF-spiller glæder sig til retur fra skade

En skade er aldrig sjov for en fodboldspiller. Men Brøndby Ifs Christian Nørgaard, ser positivt på tingene, og glæder sig bare til at være klar igen.

Brøndby IF må undvære 20-årige Christian Nørgaard i op til tre måneder, da han er ramt af en ledbåndsskade i knæet. Og skaden kommer ikke på et populært tidspunkt. Sæsonen er ved sin slutning og Nørgaard har i foråret kæmpet sig ind i startopstillingen.

– Selvfølgelig er det utrolig ærgerligt, at det sker nu, men jeg kan glæde mig over, at der er noget at komme tilbage til, for det er gået rigtig godt i foråret, efter jeg havde en rigtig god opstart, siger Nørgaard til Helsingør Dagblad.

– Ved torsdagstræningen faldt Silva uheldigt ned over mit ben. Jeg kunne sagtens gennemføre træningen, men om aftenen kunne jeg mærke, at noget var galt. Det blev undersøgt fredag morgen, og her var dommen ikke så god, siger han til slut.

Det forventes at Lebogang Phiri overtager Nørgaards plads indtil han er tilbage.

In this article