Skal Casper Sloth på bænken igen?

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth starter sandsynligvis på bænken, når AGF i aften møder Randers FC.

Når AGF i aften spiller ude mod Randers, er det højst sandsynligt uden https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth i startopstillingen. Både Aarhus Stiftstidende og JP Aarhus beretter i dag om, at https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth ikke er med fra start pga. taktiske grunde.

I starten af forårssæsonen vakte det stor forundring, da tidligere cheftræner Peter Sørensen bænkede Sloth i en kamp mod FC København, da han ellers hidtil havde været fast inventar i AGF’s startopstilling. Efter den nye AGF-træner Jesper Fredberg er kommet til, har Sloth vanen tro start inde i alle kampe. Men i aften er landsholdsspilleren nok at finde på bænken, da Fredberg formentlig indstiller sit hold på en mere fightlysten modstander i Randers FC. Man tror i stedet, at Danny Olsen og Jens Jønsson indtager de to centrale midtbanepladser fra start.

Jesper Fredberg har tænkt sig at skifte ud i forhold til AGF’s 2-5 nederlag mod AaB i sidste runde, men bekræfter dog ikke at https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth er på bænken.

– Ja, det vil der helt sikkert komme. Jeg vil gå langt efter at sørge for at ramme de gode relationer, og få spillet holdet så tæt sammen som overhovedet muligt, men det der er vigtigt for hele truppen, det er, at jeg ikke skal rende rundt og være nervøs for at skifte en spiller ud på en given position, for alle dem, der i spil, ved, hvad det indebærer at spille eksempelvis højre back eller kantspiller, fortæller AGF-træner Jesper Fredberg til Aarhus Stiftstidende.

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Sloth har i indeværende sæson været med i alle AGF’s 21 sæsonkampe, og er startet inde i alle kampe undtagen mod FCK.

In this article