Ståle: Lige mellem Lars J. og Remmer

 

Lars Jacobsen og Christoffer Remmer, kæmper hårdt om at få pladsen i startopstillingen, som højreback.

Lars Jacobsen har næsten i al sin tid været fastmand som højreback, hos FC København. Det har han været siden 2011, hvor han vendte tilbage fra 4 års udenlandsk fodbold. Men Lars Jacobsen skal måske snart begynde at se fodbold fra bænken af.

talentet, Christoffer Remmer spillede nemlig mod FC Midtjylland hele kampen som højreback. Det var reelt set første gang for Lars Jacobsen, i sin FCK tid at var blevet sat af. Efter kampen, kunne man tydeligt se på Lars Jacobsen at han var skuffet over at starte ude.

– Jeg var rigtig skuffet over ikke at skulle spille sådan en topkamp. Jeg fik det af vide, dagen før vi skulle spille, så det var naturligvis også en overraskelse for mig.

Ståle Solbakken kom med sit syn, på situationen med Lars Jacobsen efter kampen.

– Remmers store styrke er naturligvis hans indlæg. Han startede kampen fantastisk mod Midtjylland, med sine løb og sine afleveringer. Han faldt dog sammen med resten af holdet, efter at have spillet 10 fine minutter.

Højrebacken hos FCK var ikke den eneste udskiftning der var. Midtbane-manden Claudemir, startede nemlig også på bænken til fordel for den 21-årige Youssef Toutouh.

– Youssef har været den bedste mand i opstarten. Vi vidste ikke hvor vi skulle placerer ham. Vi valgte ham så centralt, hvor jeg synes han er bedst. Han var også helt klart vores bedste spiller.

 

 

In this article