Stifterens velkomsthilsen: Velkommen til det nye D’ BOLD

Kære bruger,

Jeg var blot 15 år, da jeg startede mit første projekt. I november 2011 startede jeg en Facebook-side, hvor jeg opdaterede om fodbold. Ikke noget specielt, bare lidt af hvert. Jeg erindrer, at jeg kaldte den Live Fodbold. Det var i hvert fald noget lignende. Det hang dog ikke ved længe, og jeg ændrede navnet til UP2DATE Fodbold. Hele dette projekt var faktisk lidt mine forældres idé, da de synes, at det var åndssvagt, at jeg bare sad og spillede Farmville på computeren, som man gjorde dengang – altså ikke lavede noget fornuftigt. Jeg tog mig sammen og fulgte deres råd og dermed har planen altid været, at jeg skulle have noget øvelse i sportsjournalistik. Dog gik det ikke så hurtigt med at samle samtlige Danmarks Facebook-brugere på min fodboldside. Jeg gik hurtigt kold og stoppede allerede midt i december 2011 igen. Den 31. januar 2012 sad jeg så og fulgte Deadline Day på transfervinduets sidste dag, og synes det kunne være spændende at skrive om det ud til folk og jeg genoptog “arbejdet”. Det skulle vise sig at være en god idé. Det blev mit første mindre gennembrud.

Jeg fik hul igennem til Fodboldbrok, dansk fodbold satire-site, og Michael Qureshi, sportsjournalist på Sporten.dk, via en Twitter-profil jeg oprettede, for også at opdatere på Deadline Day der. De gav mig masser af fed feedback og ros for mit engagement. Jeg fik de første 100 følgere på både Facebook og Twitter den dag – og det var den dag jeg virkelig mærkede lysten og motivationen til at prøve kræfter med lidt større ting.

UP2DATE Fodbold voksede langsomt og med de første ‘ansatte’, et Blogspot-site og en efterfølgende ‘rigtig’ hjemmeside (eget domæne og hjemmelavet hjemmeside) med gennemsnitlig 20 besøgende om dagen. Med tiden blev det så småt større, men det var ikke nok. Det gik for langsomt. Vi ville ud til flere. Vi skulle have noget ingen andre tilbød og i den anledning blev D’ BOLD til.  Nu er næsten 2.250 mennesker kommet til på Facebook og næsten 500 stykker på Twitter. Et kæmpe bedrift for os som et frivilligt teenage team. Dog stiller vi os ikke tilfredse der. I form af denne nye hjemmeside skal disse tal vokse og det samme skal vi.

Vi skal forbedre vores artikelskrivning, vores mængde af artikler og vores vedholdenhed. Vi skal generelt være bedre, og det gør vi vores bedste for at opnå. Nu har vi i hvert fald fået nye gode rammer for at udvikle os. En flot ny hjemmeside der tilbyder vores rare læsere nye fede muligheder og informationer.

Vi er i forvejen yderst taknemmelige for jeres opbakning, og derfor er jeg meget stolt over at kunne præsentere denne nye hjemmeside. Jeg synes personligt at den er rigtig pæn, moderne, informerende og slår vores tidligere hjemmeside-design med flere længder. Jeg håber inderligt at I kan lide hjemmesiden og at I vil benytte den jævnligt og eventuelt dele den med jeres venner. Vi gør vores bedste for at holde dig opdateret så meget som muligt og vores mål er kun at blive endnu bedre!

Tak for at du kiggede forbi – jeg håber ikke det er sidste gang.

På vegne af hele D’ BOLD ønsker vi dig god fornøjelse med siden.

De bedste hilsner

Nicolai Sabro Hansen
Stifter & Chefredaktør

In this article