Udbrændt Yussuf Poulsen: Det har været fantastisk

Den forgangne uge bød på hele tre kampe for danske Yussuf Poulsen, men med den 19-åriges nuværende form in mente kom han fint igennem

Sidste fredag slog Yussuf Poulsen, sammen med sin klub RB Leipzig, SV Elversberg med en sikker 2-0-sejr, onsdag stod den på landsholdsbold sammen med resten af U/21-landsholdet, hvor man sønderbankede Estland 8-0. To dage senere skulle Yussuf Poulsen igen i aktion mod Stuttgarts U/23-hold, og her blev det til endnu en komfortabel 2-0-sejr.

Yussuf Poulsen indrømmer, at det har været en anstrengende tid for ham, men han er samtidig tilfreds, når han kigger tilbage på hans præstationer med to mål og masser af flot spil.

– Det har været hårdt, men vi har vundet de sidste seks kampe i træk uden at lukke mål ind, så det er sjovt at spille fodbold for tiden. Jeg har masser af selvtillid. Jeg havde ikke fået gang i målscoringen efter nytår, men det ser ud til, at det kommer nu. Det kommer i stimer. Alle er klar over, at det kommer i stimer. Sådan er det bare. Så dumper bolden ned de rigtige steder, siger Yussuf Poulsen til tipsbladet.dk.

Landskampen mod Estland var en noget bizar kamp, eftersom modstanderne fik vist to spillere ud efter bare et kvarter.

– Det er dejligt at vinde, og når man gør det på den måde, er det bare endnu federe. Det kunne måske have været en smule sjovere, hvis det havde været 11 mod 11, og de havde givet noget modstand, men så får man prøvet nogle andre ting, og man får mange flere aktioner i en kamp.

Yussuf Poulsen skiftede før denne sæson til den ambitiøse klub RB Leipzig, der lige nu ligger i den tredjebedste række i Tyskland, men klubben satser på at blive blandt de bedste hold i Tyskland indenfor de kommende år.

In this article