Alexander Ludwig: Nu skal vi holde hovedet højt

Vendsyssel FF er i gevaldig nedrykningsfare, og nederlaget på 3-1 til Vejle på langfredag, gjorde det bestemt ikke bedre. Dog mener den unge forsvarsspiller Alexander Ludwig at holdet kan vende det.

Der var for alvor lagt op til et nordjysk derby på Hjørring Stadion på langfredag. Vendsyssel FF tog hjemme imod topholdet fra Hobro, der dog ikke havde vundet de sidste tre kampe i streg. Hjemmeholdet startede godt, og var foran 1-0 ved halveg, men i 2. halveg smed de alt væk og endte med at tabe med 3-1. Den unge forsvarsspiller Alexander Ludwig var skuffet over præstationen i den sidste halve time.

Udover at vi indkassere tre mål, så halter vi efter i den sidste halve time. Andenboldene blev ikke vundet, og fik aldrig ro i vores spil”, udtaler den 20-årige back som er en af de få under 23 på et meget rutineret Vendsyssel-hold.

Og Ludwig kan også bekræfte at kampen for at undgå nedrykning, er et soleklart tema i klubben. Selvfølgeligt er nedrykning et tema. Vi får ikke point, og det gør de andre hold. Men vi har holdet og de individuelle færdigheder der skal til for at overleve, så det pres der nu engang er, det skal bruges konstruktivt.”

Ludwig har endda også midlerne til hvordan man skal blive oppe. Og et af de vigtigste ting er at opretholde selvtilliden, og at holde hovedet højt. Hans afsluttende kommentarer sagde alt om situationen, som Vendsyssel står i lige nu. Spillet behøver ikke være kønt, bare alle mand investerer. Så skal vi nok få det vendt.”

In this article