Alexander Scholz sættes i forbindelse med storklubber

Alexander Scholz er fast mand i belgiske Lokeren og sættes nu i forbindelse med større klubber i ligaen 

Alexander Scholz har efterhånden fået en del erfaring med belgisk fodbold og har imponeret i sine præstationer – især da han for en måneds tid siden blev matchvinder i den belgiske pokalfinale. Den 21-årige defensivspiller har derfor gjort sig selv interessant på markedet. De helt store belgiske klubber KRC Genk og RSC Anderlecht er ifølge belgiske medier ude efter den tidligere Vejle-spiller, som er smigret over den påståede interesse:

“Jeg har også læst det. Jeg har ikke selv hørt noget, men jeg er beæret over at blive sat i forbindelse med topklubber som dem. Faktisk er det det største kompliment, man kan få i Belgien. Genk har det vanskeligt i øjeblikket, men normalt kæmper de med om europæiske pladser i hver sæson. Anderlecht er den mest respekterede belgiske klub herhjemme og i udlandet,” fortæller Scholz til Het Laateste Nieuws.

Alexander Scholz har fået 32 kampe i den bedste belgiske liga denne sæson og kontraktudløb med Preben Elkjærs tidligere klub i 2016.

In this article