Billing: Kan få Huddersfield-debut tirsdag

Huddersfields danske midtbanetalent Philip Billing nærmer sig holdet, og en debut kan allerede blive aktuel tirsdag for den 17-årige spiller.

I går var han således på bænken, da holdet tabte til Bolton, og ifølge Billing kan debuten ligge lige om hjørnet, når Ipswich tirsdag gæster Huddersfield. Det kræver dog formentlig, at holdet kommer foran i kampen.

– Lige i øjeblikket er det rimelig svært, fordi vi ligger på 17.-pladsen, og kampene er ret tætte. Men jeg håber at være med igen tirsdag, hvor vi møder Ipswich hjemme, og der får jeg forhåbentlig min debut. Men det kommer an på, hvordan kampen er. Hvis den er tæt, skal jeg nok ikke regne med at komme ind, men hvis vi for eksempel fører 1-0 eller 2-0, kan jeg godt regne med at komme ind.

– Træneren siger, jeg skal være klar når som helst, siger Billing til bold.dk.

Billing har allerede mærkede til det hårde spring fra U-18, hvor han startede, til førsteholdet.

– At gå fra U-18 til førsteholdet er et højt spring, og det går hurtigt. Man skal virkelig tænke hurtigt. Det er ikke så hurtigt, at man ikke kan klare den, men der bliver gået hårdt til den. Når man som jeg, der er 17 år, kommer derop, handler det om at gøre det nemme, ind til man lærer tempoet, forklarer Billing.

In this article