Brøndby-retur ikke usandsynligt for Chelsea-dansker

Chelseas danske spiller Andreas Christensens far og rådgiver, Sten Christensen, fastslår, at hans søn skal have spilletid fra sommer af. Om det så bliver på Chelseas førstehold, eller andetsteds er mindre vigtigt. Brøndby kunne være en mulighed for danskeren.

Unge Andreas Christensen render rundt på Chelseas ungdoms- og reservehold. Selvom han har været med i adskillige træningskampe for førsteholdet, så mangler han stadig sin officielle debut for den engelske storklub.

Den unge forsvarsspillers far og rådgiver, Sten Christensen, siger, at den unge dansker skal have spilletid fra sommer af enten hos Chelsea eller et andet sted.

– Vi er nødt til at tænke på Andreas og hans udvikling. Så for vores vedkommende skal der ske noget efter sommer. Om det så skal være førsteholdstruppen eller noget helt andet, det må vi kigge på. Han skal ikke bruge et år eller to, hvor han går i stå, siger Sten Christensen til BT, der i samtidig afviser muligheden for en lejeaftale.

– Hvis det her ikke går, vil Andreas ikke have noget problem med at tage tilbage og starte forfra i Danmark. Og så er der ingen tvivl om, at det vil blive Brøndby og Thomas Frank  med det, han kan med hensyn til udvikling af unge spillere. Jeg har en aftale med Andreas om, at hvis det her ikke lykkes, spørger vi Brøndby, om de kunne være interesseret i ham.

Andreas Christensen kom til Chelsea fra Brøndby i sommeren 2012.

In this article