Christian Sørensen scorede for kæresten

imagegen.ashx

Silkeborg tog søndag hjemme imod Marienlyst, og her scorede den unge Christian Sørensen til 2-0. Sørensen var specielt glad for at score netop i denne kamp.

Silkeborg var massive favoritter, da man hjemme tog imod den suveræne bundprop fra den nordlige del af Odense. Marienlyst var taget en tur til Mascot Park, og blev sendt hjem igen med et 2-0-nederlag. Daniel A. Pedersen scorede et suverænt mål, men den unge back Christian Sørensen scorede også. Sørensen vurderede dog også at Pedersens kasse var den bedst.

Daniels mål ville nok få flest likes på youtube og diverse medier. Så det må nok være hans der er flottest. men opspillet til mit mål er dog jeg meget tilfreds med”, lød det fra den unge målscorer. Og Christian Sørensen var glad for at score netop i dag. Han udtalte nemlig til Silkeborg IF’s hjemmeside efter kampen, at hans kæreste, der til dagligt bor i Hamborg, netop var hjemme søndag. Derfor var scoringen ekstra betydningsfuld for den 21-årige back.

Og selvom at det blev til en rimeligt sikker sejr, så ville Sørensen faktisk ikke afskrive Marienlyst inden kampen, og han fortalte at han faktisk ikke havde regnet med sejren. “Vi havde ikke regnet med sejren idag. Det har vist sig, at man ikke kan regne med noget som helst her i NordicBetLigaen. Men vi vidste godt, at vi var favoritter, og det skulle vi gå ud og bevise. Og det synes jeg at vi gjorde fra første fløjt til det sidste.

Runden endte med at blive rigtigt god for Silkeborg. Alle de nærmeste konkurrenter smed point. Hobro og HB Køge endte målløst, det samme gjorde Horsens, da de stod 0-0 med AB og Lyngby tabte 3-0 til Brønshøj. Sørensen fortalte mig derefter at Silkeborg nu havde det i egne hænder, og at han følte, at det var en fed følelse.

Sørensens mål var hans sjette i Silkeborg-trøjen. Silkeborg ligger nu på en andenplads i den næstbedste danske række.

In this article