FCK sejrede for første gang i fem forsøg

FCK har i foråret spillet sig langt fra guldet i Superligaen. FCK fik hjemme besøg af bundproppen Sønderjyske. Kampen endte 2-0 til hjemmeholdet og målene blev scoret i første halvleg. Det var Daniel Braaten og Christian Bolanos der stod for scoringerne. Det var blot den anden sejr for de forsvarende mestre i foråret.

FCK har kun vundet to ud af syv kampe i foråret, hvor de også har tabt til de ovenliggende hold i Superligaen Aab og FC Midtjylland. FCK’s chancer ser meget lille ud, da de er syv point efter Aab med otte runder igen.

Nogen af problemerne i foråret kan komme af at Christoffer Remmer har slået den mangeårige landsholdsback Lars Jacobsen af i start opstillingen hos FCK. Det har betydet at der har manglet noget rutine i bagkæden hos københavnerne.

 

In this article