FCN’er: Vi vil så gerne i den finale

FC Nordsjælland tabte første opgør i pokalsemifinalen i Parken 1-0 til FCK. Så hvis pokalvinderne fra 2010 og 2011 vil vinde igen, så skal de torsdag aften slå FCK hjemme. Forsvarsspilleren Pascal Gregor tror på chancerne.

– Jeg tror på, at vi har en pæn chance for at nå pokalfinalen, men vi skal spille klogt og helst ikke komme bagud. Så må vi se, hvordan kampen udvikler sig, og hvordan der skal satses for at hente deres 1-0 føring fra den første kamp, siger Gregor til klubbens hjemmeside.

– Vi vil så gerne i den finale, og det vil være ekstra stort for mig. Jeg har jo ikke prøvet det før.

Da FC Nordsjælland vandt pokalen sidst og gangen før mødte de begge gange FC Midtjylland.

Pascal Gregor har siden slutningen af sidste sæson spillet sig ind som fast mand på Nordsjællands mandskab.

– Jeg synes også selv, det hænger mere og mere sammen med hele vores forsvarspil. Kommunikationen kører bedre, efterhånden som vi har lært hinanden godt at kende. I midterforsvaret er det meget Ivan, der støder frem og tager luftkampene, mens jeg er back up og tager flere løbedueller, forklarer Gregor.

Det er blevet til 28 Superligakampe for den 20-årige Pascal Gregor.

In this article